Tapasztalatok

Mátyás Erika tapasztalata

FAROS A BABA ‼️
A terhességem zavartalan ès panaszmentes első 14 hete után, súlyos kardiológiai problémákat diagnosztizáltak nálam. Sajnos a panaszaim egyre súlyosbodtak, amit tetèzett a tèny, hogy faros volt a babàm.
Egy ismerősöm ajànlàsára jutottam el a Bowen terápiához ès Csillához.
Szerencsère Csilla hamar tudott időpontot biztosítani, így elkezdődhetett a kezelès. A kellemes hangulatú, megnyugtató kezelés utàn majd’ ki csattantam az energiától, nyaki fàjdalmaim megszűntek ès az ultrahanvizsgálat is a remèlt eredmènyt mutatta. A babám befordult.
Köszönöm Csillának a segítséget.
Ajánlom mindenkinek a módszer kipróbálását, hiszen magam is meggyőződhettem róla, hogy Csilla szakszerű segítségével a szervezet öngyógyító folyamatai csodákra képesek.

 

 

Bowen tapasztalat – Jankovics Zoltán, hátfájdalmak ( gerincsérv )

molnar_csilla_bowen_gyor_tapasztalat

Folyamatos, erős, 2 hete el nem múló hátfájdalom miatt fordultam a Bowen technikához és ezen belül Csillához.
Hátfájdalmam nem ekkor fordult elő először, de ilyen hosszú ideig egyfolytában addig még nem tapasztaltam.
Gerincem alakja nem olyan, mint amilyennek a természet egy egészséges felépítésű gerincet kitalált, ezért gyakorlatilag 20 éves korom óta rendszeresen vissza – visszatérő hátfájdalmaim voltak.
Porckorongsérvet először 20 éves koromban állapítottak meg nálam, amit gyógytornával helyre lehetett rakni. Ez pár évente kiújult, amit szintén gyógytornával helyre tudtam hozni.
Akkor még nem tudtam, hogy az életmódommal (folyamatos és sok ülés munkahelyen, autóban, egyéb helyeken, stressz, lelki tényezők) is hozzájárultam, hogy újra-és újra kiújuljon a porckorongsérvem, hátfájdalmaim.
Gerincem nem egészséges alakja és az életmódom miatt az idegrendszerem folyamatosan rosszul reagált, g

yakorlatilag egy rossz mintát követett, azok az izmok, amiknek nem kellett volna, állandóan meg voltak feszülve, míg más izmok gyakorlatilag nem voltak használva. Ezek pedig hátfájásokat generáltak.
Kb. 2 éve újult ki újra annyira a porckorongsérvem, hogy azután már nem sikerült hosszú időre rendbe tenni az addig alkalmazott gyógytornával.
Ekkor került életembe a Hatha jóga, ami segített elindítani testemet egy öngyógyítási úton, azonban addigra a gerincem, azon belül az L4-L5 csigolya közötti porckorong a több mint 20 éves ülésnek is köszönhetően már erősen ellaposodott, valamint a rossz mozgásminta és így a nem ideális izomműködés miatt bizonyos jóga ászanák inkább csak rontottak a helyzeten, mint segítettek volna.
Ennek eredményeképpen, miután egy jóga ászana közben ismét kiújult a porckorongsérvem és az addig alkalmazott gyógytornával ugyan a sérvet visszanyomtam, de a testem rossz válaszreakciója révén a hátfájdalmam nem akart elmúlni, találtam rá a Bowen technikára.
Az interneten olvasott leírás után azonnal felhívtam Csillát. Azonnal éreztem: ilyet, ezt kerestem. Egy módszer, ami tartósan (rá)segít (a gerincterápiaként alkalmazott jóga mellett) a test öngyógyítási folyamatának beindításában, megtartásában, a helyes válaszreakció kialakításában.
Csilla hihetetlen nyugalommal és figyelemmel hallgatta végig „történetem” majd ez alapján kezdte meg a kezelést.
Már az első kezelésre nagyon erősen reagált a testem. Közvetlenül utána nagyon energikusnak éreztem magam, az előtte való hetek erős fájdalmai után ez nagyszerű érzés volt. Pár óra után viszont fáradtságot éreztem.
Másnap nagyon intenzíven kezdett dolgozni a Bowen. Felerősödtek a hátfájásaim a lapockák között, majd ugyanilyen lendülettel el is múlt.
A következő kezelés előtt Csilla ismét rendkívül nyugodtan és nagy figyelemmel hallgatta végig „élmény”beszámolómat. A 2. alkalommal már egy összetettebb kezelést kaptam. Közvetlenül utána szintén nagyon jó érzésem volt, kis fáradtsággal. Éjjelre semmilyen fájdalmam nem volt.
A következő 4 kezelés után már nagyon legyengültek a fájdalmak, jellemzően inkább nem voltak. Ha volt is itt-ott, az rövid ideig és magától el is múlt.
A kezelés során végig betartottam a kéréseket, elvégeztem az ajánlott gyakorlatokat. Nem alkalmaztam semmilyen egyéb masszázst, túl hideg vagy túl meleg fürdőt, figyeltem arra hogyan állok fel, mert hagyni akartam, hogy dolgozzon a Bowen, rögzítse a testem a helyes reakciót, ne befolyásolja semmi más.
A kezelés mellett persze figyelmet szenteltem a lelki tényezőkre is és a már a kezelés előtt is elkezdett lelki „rendrakást” is intenzíven folytattam. Mivel a lelki békénk megtalálásához fontos, hogy a test-lélek-elme hármas legyen „egyben” ,azáltal, hogy a Bowen ennyire felgyorsította az öngyógyítási folyamatoka , még ehhez az egyensúlyhoz is hozzájárult.
Mivel a gerincem alakja természetesen ettől nem változott meg, de a „betanult” helyes reakcióknak köszönhetően csak nagyon ritkán, gyengén és rövid ideig érzek fájdalmakat. Ha vannak is, akkor azok „maguktól” megszűnnek.

Köszönöm Csillának és szívből ajánlom mindenkinek, aki tenni akar magáért.

 

Mire képes a testünk?

bowengyor_molnar_csilla

A 8 éves kislányt Zselykét, édesanyja testtartási problémával hozta hozzám Bowen kezelésekre. A has erős elődomborodása és a gerincoszlop elhajlása volt feltűnő, és a hasfal. Lordosis utaló jelek. A kislány 5 kezelésen vett részt. Készítettem róla képeket kezelések előtt és az 5 kezelés után. Látványos pozitív eredmények születtek eddig. Fantasztikus , hogy az emberi test mire képes!

 

Coach Ráb Orsolya tapasztalata

Rab Orsolya bowen tapasztalataAmióta járok Csillához, beigazolódott, hogy nem csak a betett zene okozza nálam (azóta is) a teljes, de tényleg teljes ellazulást. 🙂 Csilla megnyugtató személye mindenképpen kulcs ebben, a hangja, a kedvessége, a keze erőssége, amellyel időnként a megfelelő pontokat masszírozza, az odafigyelése arra, hogy mikor mit kezel és mivel éri el a legjobb eredményt…mind-mind hozzájárult pl. ahhoz, hogy az egyik alkalommal pl. alig tudtam menni, ami a jobb lábamat illeti, a kezelés után pedig teljesen rendesen mentem már. Aztán pl. én minden kis ivás után is rögtön szoktam menni WC-re, mert van egy ilyen ingerem, de a bowen kezelések alatt egyszer pl. azt is megtapasztaltam, hogy először megittam fél liter alkoholmentes sört, majd elmentem a barátnőmhöz és ott még ittam fél liter vizet, majd órákkal később haza mentem és csak ezután órákkal később mentem el minden gond nélkül WC-re! Ilyen korábban neeeeem volt!!! Szóval tuti, hogy a bowen hatása. Egy elérzékenyült pillanatomban még azt is mondtam Csillának, hogy milyen jó lehet a gyerekének lenni. Olyan nagyon odafigyel a klienseire és ez a gyógyulásban, a regenerálódásban vagy akár a kikapcsolódásban már fél sikerül. A szeretet, amivel körbeveszi a klienst. Mivel dolgoztam már iszonyú stresszes munkahelyen is, onnan szerintem a fél csapatot el lehetne küldeni egy ilyen stresszoldó, idegnyugtató, kikapcsoló kezelés sorozatra. 🙂)) Ezúton nekik ajánlom most Csillát.

 

 

86 éves Teri néni és lànya Edit tapasztalata a Bowenről !!

Edit mesél a Bowen technikàròl.

2016 màjusàn kezdtük el a kezeléseket Csillànàl az édesanyàmnak. Anyukàm bottal közlekedik. Vàll ,csípő ,térd problémàval és izületi fàjdalmakkal érkeztünk hozzà. Az első kezelés után már az egyik làbàt könnyebben tudta anyukàm mozgatni. Következő kezelésnél màr a vàllàt is kezelte Csilla. Pàr kezelés utàn jöttek sorba a pozitív eredmények. Hajòlni egyre jobban tudott. A karjàt egyre magasabbra tudta fej mellé emelni. A botjàt màr otthon nem hasznàlja. Kozérzete javult. Edesanyámnak elő jott a szédülése is ami eleg sűrűn jelen volt. Csilla egy kezeles alatt eddig még nem alkalmazott fogàsokat alkalmazott és attòl a pillanattòl kezdve anyukàmnak elmúlt a szédülése és azòta sem tért vissza!!
A sok pozitív hatàs eredményeként úgy döntöttem én is kipròbàlom a Bowent. Én szeptemberben kezdtem el. Térd,lapocka fàjdalommal érkeztem. Pàr kezeles utàn elmúltak a fàjdalmaim,tele vagyok energiàval. Hosszabb túràkat nagyon jòl bírom és elkezdtem női tornàra is jàrni amit nagyon élvezek. Koràbban csak masszàzsra jàrtam de úgy döntöttem,hogy a Bowen technika marad az életem része,hiszen nagyon sokat segített nekunk. A Bowen Technika egy sokkal minőségibb életet nyújt szàmunkra,és nagyon fontos,hogy ilyen idősen is,mint édesanyàm mekkora vàltozàsok léptek fel az életében. Mi most màr két hetente jàrunk Csillàhoz pàros kezelésekre a jò egészség,fittség,minőségi életünk fenntartàsa érdekében! Mindenkinek szívből ajànlom,a fiataltòl az idős korig,életünk végéig! Fizikàlisan és mentàlisan is nagyon sokat nyújt ez a technika!

G.Beatrix Bowen tapasztalata

Izületi fàjdalmak, boka ,térd és fejfàjàs stb.

“Évek óta meglévő izületi panaszok miatt keresetem meg Csillát, egy véletlen kapcsán. Nem tudtam mire megyek, nem néztem utána, hogy mit jelent a Bowen technika, masszázsra mentem, kezelést találtam. Olyan kezelést, amit egy masszázs sem tudott nyújtani. Évtizedek óta sportolok túlsúllyal. Ez a huszas éveimben nem is volt gond, de 40 felett komoly problémákat okozott. Boka és térdsérülést, 2 kezdődő ágyéki és egy háti gerincsérvet, kéz kisizületi panaszt, komoly bokasúlyedést. Évek óta azt éreztem, hogy képtelen vagyok kilazítani, lenyújtani az izmaimat, főleg a lábamon. A két lapockám között néha olyan éles fájdalmam volt, hogy levegőt alig kaptam. Semmilyen komolyabb belszervi vagy hormonális betegségem nincs Egyszerűen túlterheltem a vázrendszeremet, és fokozatosan egyre kisebb sporttevékenység is nehezemre esett.
Az első alkalommal, amikor Csillához mentem, 24 órás munka után, tudatlanul érkeztem Praktikusan elaludtam kezelés alatt. Kizárt, hogy pszichológiai hatással javított volna az állapotomon. Kezelés után hazamentem, aludtam. A meglepetés másnap reggel lett: a hónapok-évek óta kötött , tompán fájó lábam kilazult. Nem fájt. A lapockám szintén. Azóta sok kezelésen vagyok túl, hetente-kéthetente járok. A korábban szteroiddal injekciózott vállam mozog és nem fáj (!), bokám rendben, gerincem karban tartható. Ugyanakkora a súlyom mint eddig, de újra tudok kocogni, erősíteni. Grátisz: a gyerekkoromtól meglévő krónikus fejfájásom is jelentősen javult.
Szerintem megéri!”

 

Gerincsérv (porckorongsérv),derékfájdalom,gerincferdülés…

Éva és édesanyja tapasztalata a Bowen Technikàról!!!
Az édesanyámmal közösen járunk páros kezelésekre Csillához már 4 hónapja Szlovákiáról.
Mindkettőnknek többféle panasza volt. Az édesanyámnak komoly gerincsérv problémái vannak. Túl van több rehabilitációs kezelésen, gyógytornán, infúziós kezelésen, ózon kezelésen, ez mind nem hozott tartósabb javulást. Műtétre lenne szüksége, de a műtéti beavatkozás nagyon kockázatos, mivel a gerinc nagy mértékben sérült. Az orvosa ezt őszintén megmondta neki. Az édesanyám 68 éves és 6 órás műtétről lenne szó ami nem biztos hogy nagyobb javulást eredményezne nála. Alapos megfontolás után az anyukám úgy döntött, hogy nem akarja a műtétet annak ellenére hogy az utóbbi hónapokban folyamatos erős és picit gyengébb fájdalmai voltak, mikor hogyan, de a fájdalom mindig ott volt éjjel nappal. Ehhez társult még a kar fájdalom – nem tudta felemelni a bal karját. Kéz és láb fájdalom amihez jött a zsibbadás, sokszor kipotyogtak dolgok a kezéből. A bal lába gyakran zsibbad és görcsöl. Ott volt még a nyaki merevség – nem tudta megfordítani a fejét, egész testével kellet forognia. Gyakori fejfájás. Ezek a dolgok nagyon meg tudják keseríteni az ember életét.
Nekem gerincferdülésem van, sokszor érzek fájdalmat a nyakamnál, lapockák között és a derékfájdalom sokszor már elviselhetetlen volt. Ehhez társultak a forgók amikbe minden lépésnél bele nyilallt a fájdalom. A lábfejem minden reggel amikor felkeltem erős fájdalommal jelezte hogy valami nincs rendben, ez rendszerint pár percig tartott amíg nem járattam be lábaimat.. A karomat nagyon nehezen tudtam felemelni.
Így érkeztünk Csillához. Egy nagyon kedves mosolygós hölgy fogadott minket. Figyelmesen meghallgatta a panaszainkat és feljegyezte a hallottakat. Ez után jött a kezelés. Nagyon kellemes és megnyugtató volt. Az édesanyámnál már közvetlen az első kezelés után megszűnt a nyaki merevsége és rendesen el tudta fordítani a fejét. Az autóutat hazafelé is végig tudta ülni erősebb fájdalmak nélkül. Ennek nagyon örültem. Nálam a kezelés után az úton hazafelé erős fejfájás kezdődött ami a bal szemembe nyilallt olyan erővel, hogy úgy éreztem kiugrik a szemgolyóm. Kb. két órán keresztül tarthatott. Este a tükör előtt elhaladva úgy tűnt mintha a testtartásom egyenesebb lett volna és ezt másnap a kollégáim is megerősítették. A gerincferdülésnek köszönhetően kicsit meggörbülve járok. Későbbi napokban vissza állt a testtartásom de mostanra már valamit javultam. Csilla ajánlott egy gyakorlatot amit minden nap elvégzek. Egyre többször érzem úgy, hogy nem kell nagyon megerőltetnem magamat, hogy egyenesen járjak.
A következő 2 napban az édesanyám erős fájdalmakra panaszkodott amik néha néha teljesen megszűntek az után újra jöttek enyhébben vagy erősen mindig más volt. A bal fájós karját fel tudta emelni de a jobb ép karját viszont nem. A nyaka alatt volt egy púp, ami még a kezelés napján kisebb,laposabb lett. Úgy gondoljuk ez okozta a nyaka merevségét.
Nálam a kezelést követő napokban szintén voltak fájdalmak, de a megszokottól eltérően olyan érdekes érzés volt, egyszerre súrlódó, szúrós, csípős érzés. . Ez a későbbi kezelések után is szokott jelentkezni. A karom kicsit javult, de még nem tudtam felemelni rendesen. Ezek voltak az első tapasztalataink a Bowennel.
Ez után hat héten átt egyszer egy héten jártunk Csillához.
Az anyukám kapott egy más fogásokból álló kezelést, ami nagy benyomást tett rá. Az ő szavait idézem:
„Amikor Csilla elvégezte a kezelést úgy éreztem, mintha megmozdultak volna a csigolyáim. A következő 3 nap nagy fájdalmaim voltak ,az után jobb lett. Nem voltak már olyan erős fájdalmaim, volt amikor teljesen kimaradtak. A következő héten ismételte Csilla a kezelést, úgy éreztem jót fog tenni. Ez után megint jöttek a fájdalmak és a csigolyáim mintha életre keltek volna, ahogy mozogtam úgy kattogtak. Kicsit megijedtem de 3-4 napig tartott ez az állapot, erős fájdalmaim voltak megint. Az után jelentősen megenyhült a fájdalom. Nagyon örülök hogy ezt végig csináltam azóta sokkal jobban érzem magam a gerincem nem fáj annyit mint korábban, és a fájdalom nem olyan erős mint a kezelések kezdetén.”
Az édesanyámnál nagyon jó eredményeket értünk el. Kevesebb gyógyszerre van szüksége, ez egy nagy pozitívum. Vannak még ugyan fájdalmai de egyre gyakrabban vannak olyan napok amikor nem fáj semmi, vagy csak akkor érez fájdalmat ha sokat van talpon. Az anyukám nagyon aktív, nem szeret tétlenkedni. Mindig valamit kitalál, mindig valamit csinál. A kezei javultak, már mind a kettőt feltudja emelni és ritkán zsibbadnak. A láb zsibbadása és a görcsök még mindig makacskodnak, de ritkábbak lettek, nem napi renden jelentkeznek mint az előtt. A gyakori fejfájás is megszűnt.
Nálam a derékfájdalom sokat makacskodott, nem akart felhagyni, de Csilla tudása, közös türelmünk és kitartásunk, itt is meghozta az eredményt. Most nagyon jól érzem magam, mintha mázsás tehertől szabadultam volna meg. Mások is észre vették a változást. Néha ugyan jelentkeznek a kellemetlen tünetek mintha azt akarnák mondani, „hé itt vagyok még“, de ez már semmi ahhoz képest ahogy kezdtük.
Folytatjuk a kezelést Csillánál továbbra is. Most már csak 3-4 hetente járunk édesanyámmal. Mindig valami új történik de a gyógyulás útján haladunk előre, ez a legfontosabb. Én úgy gondolom, hogy sok év alatt a fokozatosan felgyülemlett problémák nem szűnhet meg csak úgy egyik napról a másikra. Ahogy idő kell a betegség kialakulásához, úgy idő és türelem kell a gyógyításához is.
Szívből ajánlom mindenkinek a Bowen technikát aki hasonló, vagy más problémával küzd. Nagyon sokféle betegségen segít, ahogy azt el lehet olvasni Csilla oldalán. Ha tudunk magunkon segíteni gyógyszer nélkül akkor miért ne tegyük?
Szeretnénk édesanyámmal köszönetet mondani Csillának, hogy találkozásunktól kezdve kedvesen s nagy odafigyeléssel halad velünk végig a gyógyulás útján.
Szívből köszönjük Csilla!

T. Bernadett gyógyulása Bowen Technikával – Lumbágó:

“38 évesen érkeztem Csillához, mivel munkámból kifolyólag testem erős féloldali terhelésnek volt kitéve, aminek következménye lumbágó lett. Akinek már volt hasonló tapasztalata, annak nem kell bemutatnom, micsoda kínlódás, főleg egy aktív embernek, egyik pillanatról a másikra mozgásképtelenné válni.
Orvosom az infúzió után, izomlazító, erős fájdalomcsillapító tablettákat… és persze több hét pihenést írt elő -mondván- úgysem tudom magam előbb rendbe szedni, mivel a becsípődött idegeknek idő kell a regenerálódáshoz. Jó magam nem vagyok gyógyszer párti, hacsak nem feltétlenül szükséges. Képtelen voltam ülni, hajolni, ne adj Isten a boltból nehezebb dolgokat elhozni, amelyek eddig oly természetesek voltak.
Mivel nem akartam gyógyszerekkel leterhelni szervezetemet, melyek legtöbbször amúgy is csak tüneti kezelést nyújtanak, próbáltam alternatív terápiát keresni az interneten, így találtam rá Csillára. Az első kezelésnél emlékszem, még az ágyra is óvatosan, csiga lassúsággal feküdtem fel, nehogy belenyilalljon vagy becsípődjön ismét az ideg. A közel harminc perces kezelés után, legnagyobb meglepetésemre, az ágyról való leszállás, már csaknem fájdalom nélkül ment és a haza felé vezető utat már könnyedén tettem meg, szinte szálltam. Ezek után hat hét alatt hat kezelést kaptam, két hét után visszamentem dolgozni és testem ismét terhelhető lett. A fájdalom elmúlt és a kezeléseknek köszönhetően plusz energiát nyertem.
Köszönetem Csillának és gyógytornászomnak, hogy segítettek ezekben a számomra nehéz napokban. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom a Bowen-technikát, akinek nincs testi problémája, azokat is kellemes tapasztalattal ajándékozza meg.

 

Sebők Petra gyógyulása Bowen Technikával – Lineáris Scleroderma betegség:

Sebők Petra Bowen tapasztalata“Lineáris Scleroderma betegségem van, ami csak bőrelváltozással járna, viszont nekem fájdalmasak ezek a területek. Az orvosok erre csak antibiotikum kúrát javasoltak és félévente kell vizsgálatokra járnom. Édesanyám javaslatára kipróbáltunk többféle kezelési módszert, –köztük akupunktúrát és masszázst- hogy enyhítsék a fájdalmamat, viszont ezek nem hoztak tartós változást. Ezek után kerültem Csillához, aki nagyon sokat segített nekem. A kezelések folyamán egyre jobban éreztem magam, javult a véreredményem és elindult a gyógyulási folyamat is!!! Abból is látszott a kezelés hatása, hogy amikor nem tudtam menni hozzá 2 hétig kezelésre egyből visszatértek a fájdalmaim, rosszabb lett a közérzetem. Azóta csak egy kezelésen voltam, viszont nagy a változás az előző két héthez képest. A betegség egyik legszembetűnőbb tünete a bőr megvastagodása. A derekam környékén és az egyik lapockánál jelentkezett ez a tünet és az egyik karomon és a mellkasomon is. A kezelésektől nagy mértékben csökkent a megvastagodás, a kötőszövet lazább lett. Főleg a derekamnál és a lapockámnál történt a legnagyobb változás. De az egész testemen érezhető és látható az eredmény. Aki teheti próbálja ki a kezelést, hiszen mindig pihentető, frissítő és barátságos környezetben érezheti magát! Köszönöm Csilla!”

/ Hasznos információ a sclerodermáról :
A betegség egyik legszembetűnőbb tünete a bőr megvastagodása. A megbetegedésnek többféle fajtája ismert.

Mi okozza a scleroderma betegséget?

A testünk kötőszöveti állományában lévő kollagén rostokban található a szervezet legnagyobb fehérjekészlete, melyet a bőr, az ízületek, az inak és a belső szervek egyes részei is tartalmaznak. Ha a kollagén túltermelődik, akkor az érintett régiók megvastagodnak és megkeményednek, ezáltal pedig akadályozzák az addig ép testrészek működését.
Forrás:patikamagazin.hu

 

Bowen tapasztalat Visztricz Petrától – kezdődő porckorong sérv:

Visztricz Petra bowen tapasztalata“Amikor már úgy érzed, mindent próbáltál, és a fájdalom nem múlik – állapotban találkoztam Csillával és a bowen kezeléssel. Ekkor már 2,5 éve voltak folyamatos fájdalmaim a derekamban. Túl voltam több gyógytornán, mágnesen kezelésen, elektromos terápián, masszázson… A mozgás mindig az életem része volt, de az egyre erősödő fájdalom kezdte szenvedéssé tenni a legegyszerűbb hétköznapi tevékenységeket is. Már eljutottam odáig, hogy éjszakánként aludni sem tudtam, mert minden pozícióban szúrást éreztem az egész hátamban. Bevallom nem ismertem ezt a gyógyítási formát, de úgy éreztem, esélyt kell adnom annak, hogy jobban leszek, mert különben bele fogok őrülni ebbe az állapotba. Végigcsináltam 6 kezelést, és már közben is nagy változáson mentem keresztül, de nem mertem beleélni magam, végig attól rettegtem, biztos csak ideiglenes állapot, és ha abbahagyom a kezelést, megint fájni fog… Az utolsó kezelés óta eltelt két hónap, és teljesen tünetmentes vagyok, a fájdalomnak nyoma sincs. Arról nem is beszélve, hogy lelkileg is átalakultam, letisztultak bennem kérdések a betegségem kialakulásával kapcsolatban, és ennek hatására erősebb lettem. Csak suttogva írom ezt le, mert még mindig hihetetlen, de ha megint visszatérne a fájdalom, már tudom hova kell mennem! Elképesztően hálás vagyok Csillának, és mindenkinek jó szívvel ajánlom.

 

Bowen tapasztalat Pallang Lászlótól – váll baleset, műtét után:

“Hokizás közben bal váll szalag szakadásom lett. vállamat megműtötték, vasakat helyeztek el benne.
Amikor kiszedték a vasakat a vállamból, feszülést éreztem, zavart a mindennapi teendőimben. Csillához kb. egy héttel később mentem el, hogy kiszedték a vasakat. Két váll kezelésen voltam. A második kezelés után 2-3 nap múlva a feszültség a vállamban enyhült, majd aztán meg is szűnt. Azóta újra hokizok, kerti munkát végzek. Csillához még pár kezelésre vissza megyek, hogy megerősítsem a vállamban a gyógyulást. Örülök, hogy ilyen gyorsan megoldódott a probléma! A kórházban gyógykezelésekre akartak küldeni november végén, hát arra még várhattam volna. Bowen kezelésekkel nagyon gyorsan megoldódott a felépülésem, így már gyógytornára sem kell járnom.”

 

Bowen tapasztalat H. Henriettétől:

H.Henrietta bowen tapasztalata“Kb. 2 éve kezdődtek a problémáim. Időváltozáskor rettenetesen rosszul voltam. Nem kaptam levegőt, zsibbadt kezem-lábam, eldugult a fülem és úgy szédültem, hogy nemhogy állni, de ülni sem tudtam. Ilyenkor pánikba estem és szó szerint halálfélelmem volt. Szervi bajt nem találtak nálam, így ellenszert sem tudott adni senki. Véletlenül hallottam Csilláról. Az első kezelés után úgy éreztem, mintha az összes feszültség eltűnt volna belőlem. Azóta járok Csillához. A pokoli rosszulléteimből már csak egy kis szédelgés maradt, ami már csak kis ideig tart közvetlenül időjárás változás előtt. Végre el merek indulni itthonról, nem kell félnem attól, hogy mikor tör rám a rosszullét. Kezelések közben egyre több olyan panaszomról beszéltem Csillának, amikkel évek óta együtt éltem. És szinte mindegyikre tudott megoldást. A csuklómban állandóan visszatérő ínhüvely gyulladásról egyszer csak azt vettem észre, hogy hónapok óta nincs. Mintha sosem fájt volna, újra tudom használni a kezem. A visszereim miatt a nyári melegekben gyógyszert szedtem, gélt használtam, és minden estére duplájára dagadt a lábam. Ma már nincs szükségem sem gyógyszerre, sem jeges borogatásra. A visszereim ugyan még megvannak , de nem feszülnek, nem fájnak, és főleg nem gyulladnak be. Sokkal, de sokkal jobban érzem magam mint az elmúlt években. És ezt Csillának és a Bowennek köszönhetem.”

 

Bowen tapasztalat Rácz Dorinától:

Ràcz Dorina bowen tapasztalata“25 éves vagyok, 2009-ben kezdődött a problémám. Kb. heti kétszer erős migrén gyötört. Olyan erős fájdalmam volt, hogy már sírtam. Rengeteget szenvedtem miatta. Ez végig kísért már 6 éven keresztül. Mindenféle vizsgálaton vettem részt, de nem találtak nálam semmi problémát az orvosok. Csilláról tudni kell, hogy edző is, ezért tavaly nyáron kezdtem el járni hozzá edzeni. Aztán e közben derült ki, hogy Bowen technikával foglalkozik. Fogalmam sem volt, hogy mi az. Mondta, hogy menjek el hozzá, rendbe teszi a problémámat. Így is történt! Csillához 2015 április végén érkeztem az első kezelésre. Első kezelés után nagyon energikus lettem, aztán kb. egy hét múlva megint éreztem, hogy jön a fejfájás. Már féltem előre,hogy megint jön a szenvedés. De nem így történt. Sokkal enyhébb volt a fájdalom, jól viseltem! Aztán folytattuk szépen a kezeléseket és azóta nincs fejfájásom, nincs migrén!!! El sem hiszem!! A családom is nagyon meglepődött azon, ami történt velem és nagyon örülnek. Azóta is járok Csillához! Fantasztikus eredményt értünk el rövid távon! Hatalmas terhet tettem le magamról és családomról! Mindenkinek ajánlom, ne csak akkor menjetek el, ha már baj van!”

 

Bowen tapasztalat egy 5 éves oxigénhiányos kisfiúnál:

xigénhiányos kisfiú bowen tapasztalata2010-ben született kisfiam 28. hétre oxigénhiányos állapotba.
Halmozottan sérült :
-mozgás fejlesztést
-látás fejlesztést igényel

A Bowen kezelés utáni észrevételek :
-mozgékonyabb lett, azóta sokat használja a lábait sétára! Meglepett minket, hogy az ágyról is letornázta magát a talajra hanyatt fekvésből úgy, hogy ügyesen ért talajt! Néha már próbálkozik egyedül hasra fordulással is,de az még nem sikerült neki önállóan.
-Kezén az ujjai nagyon sűrűn nyitva vannak, előtte ökölbe szorította. Testét is gyakran megfeszítette, ezek a tünetek is enyhültek.
-Hashajtó cseppek nélkül tud már székletet produkálni.
Étvágya jobb lett, használja a fogait rágásra (kis mértékben).
Csontozata már nem ropog úgy, mint ahogy a Bowen kezelések előtt ropogott.
Kezelés után elfárad, hamar elalszik.

Bowen technikára Csillához két és fél hónapja járunk heti egy alkalommal. Kisfiamat fél éves kora óta viszem többféle terápiákra, de ennyire gyors és hatékony eredményt eddig csak a Bowen kezelésekkel értük el. M.Viktória”

 

Erika Bowen tapasztalata:

Erika nagyon erős váll fájdalommal érkezett hozzám, fel volt kötve a karja, alig bírta megemelni. Nem tudja mi történt a vállával, egyik napról a másikra nagy fájdalmat érzett. A váll kezelést viszonylag szisszenés nélkül jól viselte a nagy fájdalom ellenére. Pénteken történt a kezelés. Erika két nap múlva vasárnap felhívott, hogy másnapra már sokkal jobban érezte magát, majd két nap múlva már takarítani is tudott vele és hétfőre 100%-os lett a válla. Magasba tudta a karját emelni és a fájdalom teljesen megszűnt.


Erika szavai: “Egy csoda ami történt velem, el sem akarom hinni! Ma is hálával emlékezem… Másoknak is beszéltem a gyógyulásomról. Jó szívvel ajánlom! “

 

Bowen tapasztalat Annamaritól:

Annamária bowen tapasztalata“Nehéz dolog ezt leírni. 37 évesen Csillához egy romhalmazként érkeztem. Amikor levelezésünk alatt elsoroltam a problémáim mondjuk úgy 2/3-át, megkérdezte, hány éves vagyok. Sajnos az egészségügyi gondjaim mögött java részt a stressz áll. Nehéz felsorolni mennyi minden fáj, és mennyi helyen jelentkeztek tünetek. Nagy kihívást jelentek Csillának. Jelenleg 6 kezelésen vagyok túl és mondhatom, sokkal jobban vagyok. Pár hónapja tartó állkapocskattogásom rengeteget javult, sőt, két napja úgy érzem teljesen elmúlt. Félek kijelenteni, mert félek, hogy visszatér. A térdemben szintén úgy néz ki, hogy elmúlt a fájdalom, mely főleg biciklizés alkalmával keserítette meg nap, mint nap az életem, főleg amikor felszálltam a biciklire.
25 éves koromban gerincsérvet állapítottak meg, igaz nem műtöttek, de megkeseríti a minden napjaimat. Sokat fáj a derekam, e téren is érezhető nagymértékű javulás.
Éjszakai karzsibbadásim is elmúltak. Lábdagadásom szintén sokat enyhült. A felső légúti kezelésektől a szemszárazságom és az állandó orrdugulásom enyhült. Bőrkiütésem, bőrviszketésem teljesen megszűnt, ez volt az első dolog, ami elmúlt. Migrénes fejfájásaim elmúltak, lényegesen kevesebbet fáj a fejem.
Ami pedig a leglényegesebb, lelkileg is sokkal jobban vagyok, pszichésen is hatottak rám a kezelések.
Hálás vagyok Csillának, járok továbbra is a kezelésekre, hiszen van még mit dolgozni rajtam, de nem utolsó dolog, hogy van remény a teljes gyógyulásra, és hogy végre jól érezzem magam.”

 

Bowen tapasztalat S. Erzsitől:

“Megosztom veletek a problémám, mert manapság nagyon sok nő szenved ebben a betegségben és szeretnék ezzel a történettel másoknak is segíteni. 2 éve erős alhasi fájdalom miatt mentem orvoshoz aki azt mondta, hogy ez endometriózis és a vele járó csokoládé ciszta, de ezt csak a műtétet követő szövettan után mondhatjuk biztosan. A laparoszkópia után a szövettan megerősítette, ezután egy évig hormonkezelést kaptam. 2014 nyaràn ismét cisztát mutatott az ultrahang, mint kiderült szerencsémre ez nem endometriózisból adódó csoki ciszta volt, hanem egy folyadékkal telt petefészekciszta. A barátnőm ajánlotta Csillát és a Bowen technikát, ő is járt hozzá kezelésekre nyaki és izomfájdalmak miatt, és már a 3. alkalom után minimálisra csökkent a fájdalma. Miután beszéltem Csillával, átküldött egy videót, amiben egy hölgy elmondta, hogy az ő cisztáját eredményesen kezelték a Bowen technikával. Meggyőzött, gondoltam kipróbálom, elkezdtük Csillával a kezelést, aki egy speciális mosószóda pakolást is adott. Mellette heti 1 alkalommal “célzott” fogásokat csinált, ami nem mellesleg nagyon kellemes. 8 kezelés után jött a kontrollvizsgálat, a ciszta felszívódott. A kezelés ideje alatt a fájdalmaim megszűntek, a menstruáció szinte teljesen fájdalommentes és rövidebb lett. Közben egy másik problémámat is kezeltük. A mandulám szinte állandóan gyulladásban volt és a nyirokcsomóim is duzzadtak voltak. Csilla speciális kezelése után a nyirokcsomóim kisebbek lettek. A nyakam már nincs megvastagodva, és már a mandulám sem gyulladt…”

 

Myasthenia Gravis

Bowen tapasztalat R. Judittól:

“Megpróbálom viszonylag röviden leírni a történetemet, amit a bowen technikának, és Csillának köszönhetek:
Van egy autoimmun betegségem: Myasthenia Gravis. Ezt az orvosi szaknyelv súlyos izomgyengeségnek fordítja, és gyógyíthatatlan betegségnek bélyegzi. Általános izomleépülést okoz, de főleg nyelési, beszéd és légzési nehézséget okozott nálam. Az orvosok 1-1,5 év szteroidkezeléssel (és rengeteg mellékhatással) pár hónapig tartó javulással tudtak kecsegtetni.
Ezt nem vállaltam be, alternatív gyógymódok felé fordultam. Csillát úgy ajánlották, gondoltam kipróbálom. Nagyon meglepődtem, hogy a kezelések mennyire hatékonyak voltak. Heti 1 kezeléssel kb 1 hónap alatt újra tudtam lépcsőt mászni, a vázizomzatom szinte teljesen visszaépült. Szépen lassan vissza tudtam hízni a lefogyott kilóimat, a beszédem, rágásom, nyelésem is szinte 100%-ra feljavult (nemcsak enni, hanem rágózni is újra tudok). Sőt, egy óriási ajándékot is kaptam, amiben a legkevésbé sem reménykedtem. Úgy gondoltam ilyen fizikai állapotban nem képes a testem arra, hogy teherbe essek. Legnagyobb meglepetésemre kb fél évvel az első kezelésem után kiderült, hogy babát várok! Csillának köszönhetően hányinger, derékfájás, és mindenféle “mellékhatás” nélkül viselem ezt az időszakot, és már alig várom, hogy kb. 2 hét múlva megszülessen a bowen-babám!

 

Bowen tapasztalat R. Ritától:

“16 éves korom óta küzdöttem a parlagfű allergiával. Nem akartam gyógyszert szedni, ezért sokféle alternatív módszert kipróbáltam, de az allergiám maradt. A következő próbálkozásom volt a bowen terápia. Gondoltam, hogy nyár elején elkezdem, de megfájdult a derekam, ezért előbb elmentem. A derekam 2 kezelés után tökéletesen rendbe jött, és elkezdtük Csillával a rekesz és torok kezelést. 2014 augusztus végén pedig hosszú évek után először tüsszögés nélkül élvezhettem az augusztus-szeptembert!”

 

Bowen tapasztalat Ágitól és Jucitól:

“Én Csillára úgy tekintek, mint aki a gyógyíthatatlannak mondott betegségéből a testvéremnek – rengeteg kipróbált sikertelen módszert követően – visszaadta az ÉLET-ét. Ezt talán sosem tudom eléggé megköszönni Neki!
Én ezt követően mentem Hozzá, hála az égnek kisebb problémáimmal, melyek azóta el is múltak.
Nekem a vállam fájt már kb. 1,5 éve, úgy, hogy fel sem bírtam teljesen emelni a jobb kezemet. 3 kezelést követően ez a problémám megszűnt.
A bal térdemre pedig egyik napról a másikra éles fájdalom miatt nem tudtam rátérdelni, mintha kimozdult volna egy porcdarab a helyéről. Magától nem gyógyult meg. Mielőtt orvoshoz fordultam volna, Csilla “kezelésbe vette”. A 2. kezelés óta híre-hamva sincs a fájdalomnak.
A kezelések után mindig frissebb, energikusabb vagyok, a látásom is élesedik. A vese “csodaérintéses” kezelése után pedig rögtön érezhető a vízhajtó-tisztuló hatás.”

 

Bowen tapasztalat Kiszely Nórától:

“Mikor Csillát megismertem már 16 éves korom óta migrénnel küzdöttem. Ő rábeszélt egy kezelésre és rengeteg más problémámat is megoldotta, hisz elmúlt a migrénem ezáltal az alvási gondjaim is megszűntek. Rendszeres vendége vagyok azóta egyszer sem volt migrénem. A másik jó tapasztalatom, hogy egyik edzés után alig tudtam ráállni a lábamra beállt a vádlim két kezelés teljesen rendbe hozta. Én csak ajánlani tudom. És Csilla egy végtelenül, kedves és megértő személyiség.”

 

További információ, bejelentkezés:

Molnár Csilla Bowen Alkalmazó, Győr

Tel.: +36 70 318 3729

E-mail: csillabowen@gmail.com

Adatvédelmi szabályzat: letölthető itt!